x

Onze diensten

Je kracht zien

Waarom zweren sommige mensen bij Nike Air Max? Waarom rijden anderen alleen maar in een BMW? Het heeft te maken met 1 woord: emotie. Hoe doe je dat? Een emotie rond je merk creëren? Door te kiezen en héél consistent te zijn. En door merkpositionering op basis van de archetypes van Carl Jung.

Lees meer over een krachtige positionering van je merk

Je kracht benutten

“Ik hoor je wel, maar voel je niet”. 

Herken je dat? Dat is wat tussen mensen ontstaat als taal en lichaamstaal niet congruent zijn. Met merken is dat net zo. Roepen dat je een duurzaam en warm merk bent is één. Het laten voelen in huisstijl, gedrag en communicatie is iets anders.

Lees hoe je jouw merkkracht benut

De NR6 Masterclass bijwonen?

In de masterclass positioneren van NR6 ontdek je welke merkemoties je kunt kiezen en hoe je deze merkpositionering vertaalt naar een merkidentiteit. Want roepen dat je een duurzaam en warm merk bent is één, het laten voelen in huisstijl, gedrag en communicatie is écht iets anders.

Wil je erbij zijn? Wil je eerst meer informatie ontvangen? Lees meer


Het NR6 merkemotiespel

Wij hebben dit spel ontwikkeld voor iedereen met een passie voor merken. Of je jouw ‘merkgevoel’ verder wilt ontwikkelen, of voor een uitdagende merkpositionering staat: oefening baart kunst. 😏

Ben je benieuwd naar het spel? Of op zoek naar de uitleg? Lees meer


Contact met NR6

Vragen, verzoekjes of gewoon even ‘hallo’ zeggen? Vinden we leuk! Mail, app of bel Paul. Hij weet (vrijwel) alles en helpt je graag.

+31 6 53 38 86 57
paul@nr6.nl