x

De NR6 Masterclass Positioneren

De allereerste editie van de NR6 Masterclass Positioneren is geslaagd! Het was een mooie en inspirerende middag met 30 gasten die geïnspireerd én in het bezit van het enige echte NR6 merkemotiespel weer huiswaarts gingen. 
Woensdag 13 september organiseren we de tweede editie van de Masterclass Positioneren. Wil je erbij zijn? Of wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur Paul een berichtje

Wanneer: woensdag 13 september van 15:30 uur tot 18:00 uur
Waar: NR6, Meeuwenlaan 100, Amsterdam Noord
Kosten: Eur 99,- per persoon

*NR6 maakt bewuste merken krachtig. We helpen met advies én implementatie.


Versterk jouw merk met onze Masterclass Positioneren! 

Waarom zweren sommige mensen bij Nike? Waarom rijden anderen alleen maar in een BMW? Het heeft te maken met 1 woord: emotie. 

In de masterclass positioneren van NR6 ontdek je welke merkemoties je kunt kiezen en hoe je deze merkpositionering vertaalt naar een merkidentiteit. Want roepen dat je een duurzaam en warm merk bent is één, het laten voelen in huisstijl, gedrag en communicatie is écht iets anders. 

Ben jij marketeer of communicatie manager en ervaar jij dat de omzet stagneert, vacatures te lang blijven open staan of communicatie ‘niet optelt’? Dan is onze masterclass positioneren er voor jou!


Contact met NR6

Vragen, verzoekjes of gewoon even ‘hallo’ zeggen? Vinden we leuk! Mail, app of bel Paul. Hij weet (vrijwel) alles en helpt je graag.

+31 6 53 38 86 57
paul@nr6.nl