x

Eenzame ouderen een glimlach op het gezicht bezorgen

Vraag

‘Door corona en de lockdown zijn veel ouderen eenzaam rond de feestdagen. Wat kunnen we doen om hen iets minder eenzaam te maken?’

Idee

Waarvan krijg je altijd een glimlach op je gezicht? Een persoonlijke kaart. En wat is er mooier dan de kinderen van Stichting Noordje te betrekken bij dit project. Zodat ook zij hun steentje bijdragen om de feestdagen voor ouderen uit de buurt iets minder eenzaam te maken.
Stichting Noordje & NR6
Stichting Noordje & NR6
Stichting Noordje & NR6
Stichting Noordje & NR6

Video’s op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video’s te bekijken op deze site.

Bekijk details

Resultaat

Tientallen enthousiaste en gezellige kids van Stichting Noordje en één interactieve workshop kerstkaarten maken. Wat krijg je dan?

✓ 100 unieke, handgemaakte kerstkaarten die we ook écht hebben laten drukken.
✓ 100 iets minder eenzame ouderen van de Zorgcirkel.
✓ Heel veel lachende gezichten 💛

De actie was zo’n succes dat we het goede voornemen in 2021 nóg groter aanpakken. Ho! Ho! Ho! 🎄

‘Het was super leuk om de workshop te doen met de kinderen van Noordje. En eenzame ouderen helpen past natuurlijk helemaal in de kerstgedachte.’
Ook aan de slag met zo’n hartverwarmend initiatief? En op zoek naar ideeën? Paul helpt je verder! Mail hem op Paul@nr6.nl.