x

Voel je thuis

De kers op de taart na een prachtig positioneringsjaar.

Parteon – Voel je thuis

Vraag

‘We hebben nu alle positioneringsstappen gezet. We zijn eraan toe om alle medewerkers mee te nemen. Willen jullie ons helpen om ook de laatste stap met ons te zetten?’

Idee

Meenemen doe je niet in woorden. Dat doe je in daden. En als je belofte ‘thuis voelen’ is, dan nodig je heel Parteon uit in de eigen, tot woonkamer omgebouwde kantine. In huiselijke sfeer namen we alle medewerkers mee in de nieuwe herpositionering én daagden we ze uit om de nieuwe richting te verwerken in de jaarplannen van 2023.

Resultaat

✓ Zei onze debrief “huiselijk”? Een middag waarin iedereen zijn persoonlijke foto’s ingelijst terugziet in het decor, bij de koffie zijn favoriete koekje krijgt en zijn lievelingssnack bij de borrel, kun je gerust een warm bad noemen.
✓ Een inspirerende middag waarin 250 collega’s de thema’s ‘ertoe doen’ en ‘thuis voelen’ hebben omarmd.
✓ Alle jaarplannen binnen Parteon zijn in lijn met de positionering en tot stand gekomen met mensen en kennis vanuit de hele organisatie.
✓ Een volledig afgeronde positionering!

‘Prachtig om te zien hoe moeiteloos geswitcht werd tussen hoog over strategie en concrete acties en uiteindelijk alles optelt bij de nieuwe positionering.’
Wil jij ook ontdekken hoe je de kracht van jouw organisatie beter kunt benutten? Mail Paul, dan duikt hij erin!