x

DOENlab event in Het HEM

Samen met de doelgroep oplossingen en ideeën bedenken voor grote maatschappelijke vraagstukken.

Vraag

‘Hoe komen we als woningbouwcorporatie samen met onze belanghouders tot oplossingen voor uitdagingen rondom duurzaamheid en eenzaamheid?‘

Idee

De beste ideeën bedenk je samen. Dus organiseerden we het eerste DOENlab. Een energieke middag met een interactieve brainstormsessie en prikkelende verrassingen op een inspirerende Zaanse locatie: Het HEM. Samen met doelgroepen werken aan oplossingen die ertoe doen. Dat smaakt naar meer!

Video’s op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video’s te bekijken op deze site.

Bekijk details

Resultaat

✓ 40 enthousiaste belanghouders kwamen bijeen in het HEM. Van bewoners, tot gemeente, betrokken partijen en uiteraard Parteon zelf.
✓ 6 prachtige project ideeën.
✓ Waar meteen gevolg aan gegeven is en budget voor is vrijgemaakt om deze ook écht te realiseren. Samen met de doelgroep.
✓ Sterker nog: de eerste stappen zijn al gezet!

Tot slot: alleen maar lovende reacties vanuit zowel het publiek als Parteon zelf 💙 In 2022 organiseren we zeker nóg een DOENlab!

Parteon DOENlab event in Het HEM
Parteon DOENlab event in Het HEM
Parteon DOENlab event in Het HEM
Parteon DOENlab event in Het HEM
Parteon DOENlab event in Het HEM
‘Fantastisch om met een opdrachtgever te mogen werken die samen echte verandering teweeg wil brengen.’
Wil jij ook samen met jouw doelgroep(en) werken aan het oplossen van gedeelde uitdagingen? Paul helpt je! Stuur hem vrijblijvend een mailtje: paul@nr6.nl.