x

Vacature: Creatief bij NR6

Vacature: Creatief bij communicatie bureau NR6 👩‍🎨

Jouw ideeën en creaties zorgen voor verbinding.

Jij krijgt niet alleen energie van het bedenken, maar zéker ook van het maken van dingen! Jij snapt hoe je merken bouwt en hoe je een idee kunt omzetten in een campagne (of andersom). Ben jij de creatief die wij zoeken?
 

Dit ga je doen 💪

Als creatief ben je verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte van de opdracht. Klinkt logisch 😉 Je werkt voor verschillende opdrachtgevers en bedenkt campagnes of creatieve uitingen die je bijvoorbeeld doorvertaalt naar social kanalen als Insta, TikTok en LinkedIn. Die kennen dus geen geheimen voor je. Ook word jij súperblij van het bedenken van contentformats en snap je als geen ander dat merken niet alleen moeten zenden. Sterker nog, jouw creaties helpen de merken waar wij voor werken de verbinding te leggen met hun doelgroep(en). Niet alleen bedenk je die uitingen, je draait er je hand niet voor om het ook zelf te maken. Kortom, jouw baan:
✓ Het bedenken van campagnes van groot tot klein.
✓ Je bent meer art dan copy, maar kunt het allebei.
✓ Je bent een ster in het overtuigen van onze klanten om te gaan voor één van jouw concepten.
✓ Voor de uitwerking van jouw ideeën brief je designers en een productieteam.
✓ Deadlines? Daar draai jij je hand niet voor om. Je haalt ze allemaal!
✓ Je werkt voor meerdere klanten tegelijk.
 

Wat we jou bieden 👍

✓ Een fulltime of parttime baan van minimaal 24 uur per week.
✓ Allerlei mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, zodat jij bijvoorbeeld altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Zo krijg je bijvoorbeeld elk jaar een opleidingsbudget.
✓ 24 vakantiedagen (als je fulltime werkt).
✓ De leukste teamdagen, borrels en uitjes mét teamfoto op de NR6 homepage 📸
✓ Kijk ook even hierboven naar álle redenen om bij NR6 te willen werken!
 

We zijn opzoek naar jou! 🔍

Jij bent niet alleen een ideeënmachine, je kunt ook ideeën reviewen, uitdenken én uitvoeren. Niet alleen bedenken dus, ook maken. Maarr.. áltijd met als doel: merken bouwen. One-offs? Daar ben jij allergisch voor!

Je grafische achtergrond komt ontzettend goed van pas, want jouw ideeën zien er visueel altijd tip-top uit. Met jouw ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit steek je graag de handen uit de mouwen. Dat mag ook wel, met meerdere klanten om voor te werken.

Bij voorkeur heb je al zo’n 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Die ervaring kun je dan mooi komen uitbreiden bij NR6!

Contact met NR6

Interesse in deze vacature?

Dan gaan we héél graag met je in gesprek!
Stuur jouw CV, portfolio en motivatie naar paul@nr6.nl

Tot snel!