x

Vacature: Content Strateeg bij communicatie- bureau NR6

Vacature: Content Strateeg bij communicatiebureau NR6

Jouw visie helpt onze klanten kleur bekennen 💛❤️💜💙💚

Een merk bouwen is kleur bekennen. En daar héél consistent mee aan de slag gaan. Visueel én in copy.
 

Wat ga je doen?

Als content strateeg werk je heel nauw samen met onze klanten. Je bouwt aan een fijne band en aan een sterk merk met content die perfect aansluit op de gekozen positionering.

Merken zijn emotie. Dát is waar wij bij NR6 in geloven. Wil je dat een doelgroep écht kiest voor een merk, dan valt of staat dat met een goede merkpositionering. Een visie, een strategie die staat als een huis. Voel jij dat ook zo? Dan is dit misschien wel jouw baan!

✓ Je bent verantwoordelijk om positioneringstrajecten bij verschillende klanten écht te implementeren. Een goede contentstrategie is daarin on-mis-baar;
✓ Jouw overtuiginskracht komt daarbij goed van pas. Je bent een ster in het creëren van draagvlak voor deze strategie en uitvoering daarvan bij onze klanten;
✓ Samen met Creatie vertaal je de positionering en strategie naar een visuele identiteit, in- en externe communicatiestrategie en content creatie die raakt;
✓ Je houdt regie op de uitvoering en stuurt het team bij waar nodig;
✓ Je werkt voor meerdere klanten tegelijk.

 

Wat bieden we jou?

✓ Een vaste baan van minimaal 24 uur per week.
✓ Allerlei mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Zo krijg je bijvoorbeeld elk jaar een opleidingsbudget.
✓ 24 vakantiedagen.
✓ De leukste teamdagen, borrels en uitjes van Nederland!
✓ Kijk ook even hierboven naar nóg meer redenen om bij NR6 te willen werken!
 

Wie ben jij?

Jij kijkt commercials om de positionering te raden. Bent een merkenbouwer pur sang met een liefde voor content. Sterker nog, je hebt het uitgevonden! 😉 Oké dat is misschien een beetje overdreven, maar je hebt wel een stevige en inspirerende visie op de positionering van merken en hoe je dat doet door middel van content. Hoe je daarin alle lagen van communicatie stevig verbindt. Ook weet jij goed regie te houden op de uitvoering daarvan en het meekrijgen van team creatie om hierop aan de slag te gaan. Kortom, de woorden: persona, klantreis, HHH-model en dashboard hoef jij niet op te zoeken in de Dikke van Dale.

Met jouw denk- en overtuigingskracht weet je ook nog eens onze klanten enthousiast te krijgen. Dat je daarbij ook nog eens kritisch en eerlijk bent is mooi meegenomen. Niet om de zaken heen draaien, gewoon duidelijk zijn. Daar hebben onze klanten het meest aan.

Als je ook nog eens enthousiast wordt van kilometers data en daar snel de juiste essentie uit weet te halen.. maakt ons dat helemaal blij! Bij voorkeur neem je in je gereedschapskist zo’n 8 jaar aan merk-bouw en content ervaring mee.

Contact met NR6

Interesse in deze vacature?

Jaa, we gaan héél graag met je in gesprek!
Stuur Paul vóór 1 april jouw CV en motivatie.

Tot snel!